Laat mij je helpen

Weten wat ik voor je kan betekenen?
Dat kan in een gratis kennismakingsgesprek

Hey ondernemer! Hoeveel van deze zinnen denk jij regelmatig?

 • Ik loop hopeloos achter met mijn e-mails.
 • Ik zou zo graag eens willen dat iemand eens met mij mee kijkt en denkt.
 • Ik moet iets doen met social media maar ik weet niet wat… en zeker niet hoe.
 • Al die chatberichten, ik houd het niet bij!
 • Een website.. ja ik kom daar gewoon niet aan toe. Ik vind het ook gewoon niet leuk om te doen.
 • Ik krijg die factuur niet opgemaakt.
 • Wat een gedoe zo’n planning maken, ik heb daar geen tijd voor!
 • Ik moet iets aan (online) marketing doen, maar ik heb geen idee hoe ik daar aan moet beginnen.

Dan kan ik jou helpen! Ik neem (een deel) van deze klussen voor je over zodat jij je weer bezig kan houden met waar jij goed in bent. Zoals les geven of zadels maken. Ik word je persoonlijke assistent (PA), ofwel je virtuele assistent (VA)

Meer tijd voor je gezin en andere dingen?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en
ik ga je ondersteunen zodat jij meer tijd krijgt voor andere dingen!

Wie ben ik?

Voor de mensen die het druk hebben en graag scannen even een lijstje:

 • Geboren in Haarlem in 1984
 • Woon nu in Lelystad
 • Woon samen met vriend en dochter (2012)
 • Rijd graag paard
 • Maak veel foto’s van paardensport
 • Sta klaar om JOU te helpen 💪

Als je dingen uit besteed aan iemand wil je die persoon natuurlijk eerst (goed) leren kennen. Begrijpelijk! Als eerste is een gezicht bij die persoon wel handig, daarom gelijk maar even een foto erbij voor je :). Al vanaf jongs af aan sta ik klaar om anderen te helpen, niet gek dat dat later in mijn leven ook steeds terug komt.

Al jaren ben ik werkzaam als online marketeer voor diverse bedrijven en daarnaast rijd ik paard en fotografeer ook nog. Die laatste twee zijn de redenen dat ik in aanraking kwam met het virtueel assistent vak. Wanneer je namelijk als zelfstandig instructeur aan de slag gaat, zoals Roxana Graman, komt er van alles op je pad. Waar je misschien helemaal niet goed in bent, of helemaal geen tijd voor hebt. Zo doende ben ik langzaam steeds meer dingen van haar gaan overnemen. En ik vind dat zo ontzettend leuk om te doen. Zo kan er voor zorgen dat niet alleen Roxana meer tijd over houd, maar jij ook!

 

Hippische ondernemers

Bij uitstek kan ik de hippische ondernemers helpen: zelf een paardenmeisje in hart en nieren dus genoeg kennis van de doelgroep en de content die ze willen zien. Denk aan instructeurs, stallen of zadelmakers! Van lesindelingen maken tot social bij houden. Blogs schrijven of mails beantwoorden. I’m your girl!

 

Fotografen

Zelf fotografeer ik natuurlijk ook, vooral de sportfotografie. Dus ben je een fotograaf die tijd te kort komt.. Ik kan je helpen! Zit je met het handen in het haar over je social media? Lukt het niet om al je afspraken in te plannen of structuur in je werk te krijgen. I’m your girl!

Houd zelf meer tijd overEn verdien zo meer geld

Ondernemen kost tijd. Het is niet alleen het gene waarom je ondernemer bent geworden wat je moet doen. Maar er komt echt van alles bij kijken. Waar je misschien helemaal niet eens zo goed in bent. Je todo-lijst wordt alleen maar langer (als je die al gestructureerd krijgt in the first place). Door mij in te zetten houd je zelf meer tijd over en kun je zo juist meer geld verdienen.

Doen waar je goed in bentOmdat je daar blijer van wordt

Als je doet waar je goed in bent, ben je gelukkig, én je krijgt er energie van. Iets wat je er bij moet doen maar waar je helemaal niet goed in bent kost je juist veel energie. Energie die je beter op een andere manier in je bedrijf kan steken of misschien juist wel liever in je gezin.

Dus door mij in te zetten wordt je zelf gelukkiger en houdt je meer energie over.

Lage kostenEn geen gedoe

Iemand in dienst nemen, dat kost nogal wat. En er komt ontzettend veel bij kijken. En hoeveel mensen willen eigenlijk maar 2 uur in de week werken omdat je gewoon weg niet meer werk hebt? Ik ken ze niet. Dat is nou net het voordeel van een virtual assistent zoals ik. Je huurt mij in voor bepaalde klussen, daar betaal je bedrag X voor. En dat is het. Geen gedoe met contracten, HR, pensioenen, verzekeringen. Dat scheelt je een hoop in kosten.

Minder frustratie, minder stress en meer tijd

Ik kan je helpen als je persoonlijke assistent op afstand

Neem gewoon eens contact met me op, wat heb je te verliezen. Een keer praten kan geen kwaad, toch? Laten we kijken hoe ik jou meer tijd kan geven! Zodat jij minder stress hebt, en meer tijd over houd voor andere dingen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Genoeg over mij, tijd om het over jou te hebben. Waar loop jij tegen aan en zou je graag willen uit besteden? Ik denk graag met je mee! Naast de werkzaamheden effectief uit handen nemen kan het soms ook gewoon eens fijn zijn om iemand te hebben waar je dingen even mee kan overleggen en andere inzichten kunt krijgen zodat je weer verder kunt.

Online

 • Social media (creëren, plannen, plaatsen, chat bijhouden etc)
 • Nieuwsbrieven
 • Online adverteren
 • Website onderhouden/maken
 • Blogs e.a. content schrijven
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Concurrentie onderzoek

Secretariaat & organiseren

 • Lesplanning maken
 • Agenda bijhouden
 • E-mail afhandelen/organiseren
 • CRM systeem inrichten/bijhouden
 • Facturen maken

Beeld & geluid

 • Fotografie
 • Video’s maken
 • Social visuals maken
 • Presentatie opmaken
 • Flyers e.d. opmaken

Hoe gaat het in zijn werk?

Om het vertrouwen een goede start te geven wil ik eerst een gratis kennismakingsgesprek met je doen. Dat kunnen we via video bellen doen (whatsapp, skype wat je wilt) of gewoon over de telefoon. Zo kunnen we eerst eens kennismaken en vooral kijken of er een klik is. Ik word namelijk – op afstand – onderdeel van je team. We gaan samen een groter succes van je bedrijf maken en vooral jou ontlasten.

Dan heb ik er een beeld bij, kunnen we afspreken welke werkzaamheden ik voor je ga doen, en hoeveel dat dan precies moet gaan kosten.

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt om mij in te zetten gaan we lekker aan de slag. We maken duidelijk afspraken zoals: wil je wekelijks op een vaste dag even contact om wat te sparren of door te spreken? Of bel je me wel wanneer je me nodig hebt? En natuurlijk over welke werkzaamheden ik voor je ga doen.

De facturen stuur ik maandelijks, het bedrag weet je van te voren al want die spreken we van te voren af. Het opzeggen kun je ook maandelijks doen. Geen lange ingewikkelde contracten. We vertrouwen elkaar namelijk.

Gratis kennismaking
Eerst gaan we samen eens kennismaken. Kijken of het klikt en wat we voor elkaar kunnen beteken.

Eerst gaan we samen eens kennismaken. Kijken of het klikt en wat we voor elkaar kunnen beteken.

Starten samenwerking
Na de kennismaking kunnen we door gaan naar het starten van de samenwerking. We maken duidelijk afspraken over de verwachtingen, en ga daarna aan de slag!

Na de kennismaking kunnen we door gaan naar het starten van de samenwerking. We maken duidelijk afspraken over de verwachtingen, en ga daarna aan de slag!

Meer tijd over en je bedrijf groeit
Zodra ik voor je aan de slag bent zul je al vrij snel merken dat je meer tijd over hebt door de dingen die je uit handen gaf. En langzaam gaat je bedrijf meer groeien!

Zodra ik voor je aan de slag bent zul je al vrij snel merken dat je meer tijd over hebt door de dingen die je uit handen gaf. En langzaam gaat je bedrijf meer groeien!

Evalueren
Elke 3 maanden gaan we even evalueren hoe de samenwerking gaat en of we misschien veranderingen moeten gaan toepassen.

Elke 3 maanden gaan we even evalueren hoe de samenwerking gaat en of we misschien veranderingen moeten gaan toepassen.

Wat kost het dan eigenlijk?

Na al die mooie ideeën ben je vast benieuwd wat het kost. Dat valt eigenlijk allemaal reuze mee. Vind ik dan. Een werknemer van dit kaliber in dienst nemen kost namelijk al gauw 3.000 – 4.000 per maand, en dan moet je nog van alles er omheen regelen.

Je kunt me gemakkelijk inhuren per uur, geen mensen in dienst, geen extra lastig. wel zo makkelijk. Wanneer we gaan kennismaken bespreken we samen welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven, en zo kan ik een inschatting maken van de uren die nodig zijn om dat uit te voeren.

Je kan me al inhuren vanaf €120 euro exclusief btw per maand.

Maak gratis kennis met mij!

Okay, nu is het dan echt tijd om “in het echie” kennis met elkaar te maken. Want dan kan jij pas echt je ei kwijt over waar je tegen aan loopt, en dan kan ik je aangeven waarmee ik je kan helpen!