Gratis challenge: Bloggen kun je zelf!

In de gratis succes challenge begin dit jaar hadden we het al een klein stukje over bloggen. In deze nieuwe gratis challenge die plaats vind van 7 t/m 9 maart gaan we dieper in op het bloggen!

  • Leer goede onderwerpen vinden voor je blogs
  • Leer in een paar stappen een blog schrijven
  • Leer hoe je zorgt dat je blogs ook goed vindbaar zijn voor de zoekmachines
  • Leer hoe je meer klanten haalt uit je blogs.

Sinds 2008 heb ik voor vele grote en kleine bedrijven al veel blogs geschreven, workshops mogen geven aan bedrijven hoe zij zelf blogs kunnen schrijven en beter vindbaar kunnen maken en natuurlijk doe ik het alweer aan aantal jaar ook voor mijzelf en mijn eigen hippische klanten!

Deze challenge is helemaal GRATIS, het is wel handig als je al een website hebt zodat je ze direct daar op kunt gaan zetten maar je kunt ook rustig blogs schrijven in een (word) documentje en ze elders opslaan.

Elke dag krijg je een video van maximaal 15 minuten met concrete tips en huiswerk waarmee je direct aan de slag kan. Schrijf je hier onder direct in om gratis mee te doen.

Doe mee 7 t/m 9 maart

Schrijf je vandaag in en dan doe je automatisch mee vanaf 7 maart. 3 dagen lang ben ik in je inbox te vinden met concrete tips.

Vorig bericht
Zo vind je tijd om wat aan je social media te doen
Volgend bericht
Waar kan je als instructeur over bloggen?

Serita

Mijn missie is om te zorgen dat jij niet meer het grootste geheim bent op internet. Ik weet dat jij heel goed in je werk bent – ook al begin je pas net – jij weet en kan zeker meer dan je stalgenoten. Nu moeten we nog zorgen dat jouw klanten je kunnen vinden!

don’t be shy!

Ik weet zeker dat er mensen op jou zitten te wachten!

GRATIS E-book: Haal meer inkomen uit de paardensport

Ben je al voor jezelf begonnen maar loopt het nog niet zo vlot als je wilt en heb je er misschien nog wat naast? Ik kan helpen om te groeien met je bedrijf om zo ook jouw volledige inkomen uit de paardensport te halen en zo meer mensen of paarden te helpen met waar JIJ goed in bent!

Elke week geef ik tips speciaal voor de hippische ondernemers. Zorg dat jij die tips ook in je mailbox ontvangt, je krijgt direct mijn GRATIS e-book “Zo haal jij inkomen uit de paardensport”.

Gebruik al mijn GRATIS tips

Ik geef al super veel weg – omdat ik jou ontzettend graag wil helpen. En als ondernemer komt er al zoveel op je pad. En alles kost geld! Maar je kunt op internet zoveel kennis vinden waar je je bedrijf echt al een heel eind mee kunt opzetten als je een beetje door zet!

Lees mijn blogs of luister naar mijn podcast!

Heb je meer hulp nodig?

Wil je net een stapje verder dan alle gratis tips? Ik heb verschillende trajecten voor je klaar staan waarmee je aan de slag kan om van jouw bedrijf een succes te maken. Voor kleine voor iedereen betaalbare bedragen. Let’s do this!

 

Samen kom je verder!

Heb je een stok achter de deur nodig? Iemand die je helpt met de juiste keuzes maken? Of wil je je hele social media gebeuren uitbesteden? Neem vooral even contact met mij op en dan gaan we samen bekijken hoe we het kunnen gaan invullen aan de hand van je wensen en je budget.

Social media

Loop je vast met wat je moet posten? Geen strategie? Of levert het niets op? Laat mij mee kijken!

Brainstorm

Stagneert het met klanten en weet je niet waarom? Struggle je met een netwerk opbouwen? Laat mij helpen!

Website

Geen idee wat er op moet? Komen er amper mensen op je website? Laat mij je helpen!

Nieuwsbrief

Beginnen aan een nieuwsbrief maar weet je niet hoe? Struggle je met onderwerp? Laat me je helpen!