KinderfotografieKinderfotografie

Leuke spontane foto’s van je kind(eren)? We gaan naar een leuke buitenlocatie (denk bijvoorbeeld aan het belevenissenbos of het strand) naar keuze (in of rondom Lelystad). Slecht weer voorspeld? Dan verplaatsen we de shoot gewoon!

PaardenfotografiePaardenfotografie

Actie foto’s van je paard? Leuk! Onder het zadel of los (eventueel aan de longe!) is allemaal mogelijk. Ook een paar “geposeerde” foto’s van jullie samen. Of alles tijdens het golden hour? Jajaja zo gaaf is dat!

EvenementfotografieEvenementfotografie

Organiseer je een clinic, wedstrijd, les of training? Een crossles of een working equitation clinic, voltige wedstrijd? Laat het me weten dan kijk ik of er ik er bij aanwezig kan zijn.  De foto’s zijn dan voor de deelnemers voor schappelijke bedragen te koop! Jij als organisatie mag ook altijd enkele foto’s uitzoeken in ruil voor je gastvrijheid!

Bij voorkeur op een buitenlocatie dit geeft de mooiste foto’s. Indoor mogelijk in overleg.

Video laten makenVideo laten maken

Heb je een video nodig voor je instructeursopleiding of wil je gewoon eens een gave video van je les, training of wedstrijd laten maken: dat is ook mogelijk. Samen bespreken we de wensen, en wat je graag wilt zien in het filmpje. Of in het geval van een filmpje voor je instructeursopleiding wat de vereisten zijn voor je filmpje.

Bij voorkeur op een buitenlocatie dit geeft de mooiste video’s. Indoor mogelijk in overleg.

Storende elementen wegwerken?

Heb je een foto die je gaaf vindt maar staat er iets of iemand op die je weggewerkt wilt zien? Zijn je ogen gesloten op die ene foto die je leuker vindt dan degene waar ze wel open zijn? Dat soort dingen kan ik voor je oplossen! Het is natuurlijk maatwerk dus per verzoek zal ik kijken wat de tarieven zijn!


Sommige aanpassingen, zoals in dit voorbeeld, zijn zo gedaan en kan ik al doen voor € 5,-. Je kan me altijd even een berichtje sturen via Facebook of mail (serita@serita.nl) dan geef ik je uiteraard vooraf een kostenindicatie!

Serita is zeer enthousiast en gedreven. Ze heeft zich in zeer korte tijd enorm ontwikkeld. Ik ben elke keer blij als ze bij een cross training aanwezig is, want dat is een garantie voor een mooie herinnering. Heel waardevol voor mij en super gewaardeerd!Jolanda Westrik
Jolanda Westrik
Serita fotografeert dieren/paarden zeer professioneel. De foto’s zijn technisch altijd goed verzorgd. Haar kennis van de paardensport en haar fotografisch talent weet zij op vakkundige wijze te combineren.Gerrit Kregting
Gerrit Kregting
Serita is zeer getalenteerde fotografe , met een onwijs toffe prestatie drang. Ze is er met regen, dag en dauw. Ze maakt prachtige foto’s, waar je emotie , plezier en gevoel in terug ziet. Haar foto’s zeggen meer dan woorden. Het is als of je er zelf bij bent! Daarbij gaat ze duidelijk voor een kwalitatieve zeer goeie foto, en doet daar meer dan 100 % haar voor. Het is een cadeautje om door haar gefotografeerd te worden.Roxana Graman
Roxana Graman
Altijd super gave foto’s heel blij mee!Antoinet Kieft
Antoinet Kieft

Neem contact op

Wil je meer informatie of graag een shoot boeken? Je kunt mij bereiken via de chat (hier op de website of via Facebook) of natuurlijk via de mail op serita@serita.nl

Werkgebied

Ik werk gewoonlijk op locatie binnen +/- 1 uur rijden vanaf Lelystad.