Schrijf je nu GRATIS in op de wachtlijst

Wil jij ook niet meer het grootste geheim zijn op internet? Wil je nu echt een succes maken van je bedrijf maar heb je nog geen geld om dingen echt uit te besteden? Laat mij je helpen. Zet je GRATIS op een wachtlijst voor een van deze trajecten. Zodra ze van start gaan krijg je als eerste de kans om in te stappen. En geen zorgen het worden geen trajecten van honderden euro’s – ik wil het betaalbaar houden voor iedereen.

don’t be shy!

Ik weet zeker dat er mensen op jou zitten te wachten!

Een van de meest voorkomende problemen die ik hoor is “Ik heb geen idee wat ik eigenlijk moet posten”. Met dit traject help ik je 3 maanden lang met content inspiratie. Elke week geef ik je meerdere tips om te posten in die week. Dat heeft twee voordelen: je houd focus en blijft er mee bezig. En je hoeft er minder lang over na te denken.

Oh en nu ik er over na denk nog een voordeel: na die 3 maanden kun je de content gewoon weer herhalen. Zodat je altijd genoeg content hebt om aanwezig te blijven zijn zodat je wel zichtbaar blijft voor je klanten maar het je niet zoveel tijd kost.

Heb je al wat social media posts geplaatst maar weet je niet zo goed wat je er uit kan leren en hoe je er naar kunt kijken? In dit traject neem ik je aan de hand mee hoe je oude posts kunt analyseren, verbeteren en zo weer opnieuw kunt testen of ze nu beter worden.

Meestal alleen en geen inspiratie wat voor video’s je dan precies moet maken voor je social media? Ik fotografeer en film al jaren bij crosslessen en die video’s zijn al door miljoenen mensen gezien en zorgen nog altijd voor klanten bij diverse van mijn klanten. Laat mij je helpen hoe je zelf betere kwaliteit videos kunt maken en kunt editten zodat je ze kunt gebruiken op je social media.

Gewoon met je telefoon, zonder dure investeringen. En dure editing programma’s en abonnementen.

Rust, focus en een plan wat je gaat doen met je bedrijf. Waar je heen gaaf en wat je er voor moet doen.

Klinkt lekker he? Ga je nu als kip zonder kop aan de slag met van alles en nog wat. En heb je het idee dat het geen drol oplevert? Laten we aan de slag gaan met doelen, focus en RUST in je bedrijf.  Doe je mee?

Social media is heel fijn: je kunt makkelijk meer mensen bereiken. Maar weet je Hyves nog? Van de een op de andere dag was het weg. Het bereik op Facebook is al niet meer wat het geweest is, en ook bij Instagram rommelt het. Wat kun je allemaal doen BUITEN social media om om te zorgen dat je bedrijf toch een succes wordt?

Van nieuwsbrieven, tot lokale verenigingen en je website. Ze komen allemaal aan bod in dit traject.

Uren besteed aan je website, logo gemaakt en teksten klaar gezet. En dan komt er niemand op?! Je bent niet de enige. In dit traject gaan we aan de slag met in ieder geval het meten van wat er nu echt gebeurt op je website en hoeveel bezoekers er binnen komen. En we gaan de vindbaarheid van je website verbeteren om zo meer mensen binnen te halen.

En natuurlijk zorgen dat alles zo duidelijk en makkelijk werkt dat je ook klanten binnen kunt halen.

Wist je dat je in Canva niet alleen simpele visuals kan maken voor op je socials? Maar dat je ook je video’s er in kan bewerken? E-books er in kan maken? Er is zoveel mogelijk in Canva dat je misschien veel opties nog niet eens kent: zoals het maken van in een keer misschien wel 50 visuals met 1 druk op de knop.

Wil jij ook beter worden in Canva? Doe mee!