[vc_single_image image=”5743″ img_size=”large”]

Laat mij je helpen om ook je inkomen (volledig) uit de paardensport te halen.

Ben je al voor jezelf begonnen maar loopt het nog niet zo vlot als je wilt en heb je er misschien nog wat naast? Ik kan helpen om te groeien met je bedrijf om zo ook jouw volledige inkomen uit de paardensport te halen en zo meer mensen of paarden te helpen met waar JIJ goed in bent!

 

[vc_empty_space]

Jij hebt een droom

Je bent gaan doen wat je doet om dat je er goed in bent. En méér mensen en paarden verder wilt helpen. Paarden een pijnvrij zadel willen bezorgen, ruiters willen laten groeien met hun paard of misschien wil je juist de eigenaar en hun paard op een hele mooie manier vast leggen op de gevoelige plaat. Daar ben je goed in!

Dat hele stuk er omheen, social media, website, bloggen zichtbaar zijn daar ben je (nog) helemaal niet zo goed in.. Kost je veel energie en je weet niet waar je moet beginnen. Jij wilt gewoon bezig zijn met jouw droom!

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

Meer klanten door meer zichtbaarheid.

Als je meer klanten wilt zul je van je moeten laten horen! Maar hoe doe je dat? Je kunt offline aan de slag natuurlijk maar online valt er ook genoeg te halen. Consequenter aan de slag met je social media (help hoe kom ik aan alle ideeen om wat te posten??) je website verbeteren (hoe kom ik op de eerste positie in Google??)..

Elke week geef ik tips speciaal voor de hippische ondernemers. Zorg dat jij die tips ook in je mailbox ontvangt, je krijgt direct mijn GRATIS e-book “Zo haal jij inkomen uit de paardensport”.

 

[vc_single_image image=”5755″ img_size=”large”]
[vc_empty_space]

Herken je dit?

♥ Je wilt graag mensen of paarden verder helpen maar je weet niet waar je de klanten moet vinden

♥ Je clinics, wedstrijden of lessen moet je wel eens afgelasten omdat er niet genoeg deelnemers zijn.

♥ Je wilt iets met social media of je website maar je weet gewoon niet goed waar te beginnen.

♥ Je zit boordevol met kennis als je met klanten spreekt maar als je wilt schrijven voor je website of social ben je leeg. Geen flauw idee wat je moet delen.

♥ Je wilt volledig leven van je inkomen in de paardensport maar je haalt gewoon weg niet genoeg geld binnen om je broek op te kunnen houden.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space]

Tijd voor actie!

Al sinds 2008 help ik ondernemers met groeien! Eerst bij diverse intenetbureau’s voor grote klanten als GlaxoSmithKleine en SDU uitgevers en de afgelopen jaren als zelfstandige voor de hippische ondernemers. Een fotograaf, instructeur, zadelpasser of een paardenveiling. Jij wilt toch ook nu echt gaan groeien, meer inkomen binnen halen en vooral meer mensen en paarden helpen?

Zitten wachten tot er klanten komen of nadenken waarom ze toch liever naar een ander gaan heeft nog nooit iemand een klant gebracht. Je zult er ECHT wat voor moeten doen. En ik kan je helpen!

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”50px”]

Zo kan ik jou helpen!

[vc_empty_space]
[vc_empty_space]
[vc_section]
[vc_empty_space height=”50px”]

Mijn nieuwste blogs

[vc_empty_space]
[vc_empty_space]
[mk_blog style=”tile” count=”3″ pagination=”false” excerpt_length=”0″ item_id=”1654678770-62a064f2c046e”]
[/vc_section][vc_section][/vc_section]