Voltige Wedstrijd – Nieuwe Wetering – 10-11-2019

Home / / Voltige Wedstrijd – Nieuwe Wetering – 10-11-2019

Op zondag 10 november mee geweest met onze dochter naar Nieuwe Wetering. Wat een fijne bak om in te fotograferen: for once genoeg licht! Dit keer alleen de Flevoruiters zelf gefotografeerd, en stiekem 1 team van Any Dale mee gepakt om dat ik die 2 kleine meiden zo gaaf vind met dat hele grote paard!

Alle foto’s van je wedstrijd in 1x

Wil je alle foto’s van je wedstrijd kopen op origineel formaat (voor privegebruik)? Dat kan voor € 15,- per voltigeur.

Stuur me dan even een mail op serita@serita.nl  met waar ik je/jouw kind aan kan herkennen. Binnen 24 uur reageer ik op je mailtje en zorg dat je zo snel mogelijk je foto’s + een tikkie krijgt!

Losse foto’s & fotoproducten

Wil je losse foto’s of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Ik maak geen aparte prijs afspraken voor een x aantal losse foto’s. Je kunt losse foto’s dan ook alleen via Oypo bestellen, anders kun je voor de optie hiernaast gaan om alle foto’s te bestellen!

Let op wanneer je meerdere foto’s wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €15,-.

Kleine greep uit de foto’s

Related Projects