SGW Dijkgatbos – 30-6-2019

Home / / / SGW Dijkgatbos – 30-6-2019

Op zondag 30 juni was ik bij SGW Dijkgatbos. Ik ben er de hele dag geweest maar heb lang niet alle combinaties kunnen vastleggen. Sta je er niet tussen? Dan heb ik je helaas gemist!

Alle foto’s van je wedstrijd in 1x

Wil je alle foto’s kopen van je wedstrijd op origineel formaat (voor privegebruik)? Dat kan voor € 15,- per combinatie.

Stuur me dan even een mail op serita@serita.nl met welke datum je wedstrijd had, je rugnummer,  en of ik je bij springen en/of cross heb vastgelegd. Binnen 24 uur reageer ik op je mailtje en zorg dat je zo snel mogelijk je foto’s + een tikkie krijgt!

Losse foto’s & fotoproducten

Wil je losse foto’s of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Ik maak geen aparte prijs afspraken voor een x aantal losse foto’s. Je kunt losse foto’s dan ook alleen via Oypo bestellen, anders kun je voor de optie hiernaast gaan om alle foto’s te bestellen!

Let op wanneer je meerdere foto’s wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €15,-.

Kleine greep uit de foto’s

Related Projects