Oefencross – Slagharen – 11-07-2020

Home / / / Oefencross – Slagharen – 11-07-2020

Roxana en Herman hebben sinds vorig jaar een prachtig crossterrein. Al snel kwam het idee om eens een oefencross te organiseren! Dit weekend was het zo ver. We hebben het eerst met een klein groepje gedaan om te kijken of het zou lukken ook qua parkeren. Wat was het leuk en gezellig. Veel leuke combinaties gezien, aantal die al vaker bij Roxana leste maar ook nieuwe gezichten!

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Related Projects