Oefencross – Jack Link’s Eventing Training Center – 20 oktober

Home / / / Oefencross – Jack Link’s Eventing Training Center – 20 oktober

Op zondag 20 oktober was er een leuke oefencross op het terrein bij Jack Link’s Eventing Training Center. Ik heb die dag van (als het goed als) alle combinaties gemaakt! Halverwege de dag had ik een gesneuveld SD kaartje die ik ondertussen probeerde te reparen en vervangen,, als je rond die tijd reed heb ik slecht een paar foto’s van je gemaakt, sorry! Van de rest is er meer dan genoeg keuze 🙂

 

(Ps de eerste map die ik maakte op Oypo lijkt corrupt… ik probeer het nu te uploaden naar een nieuwe map…

 

Hier vindt je alle foto’s van de oefencross

Alle foto’s van je wedstrijd in 1x

Wil je alle foto’s kopen van je wedstrijd op origineel formaat (voor privegebruik)? Dat kan voor € 15,- per combinatie.

Stuur me dan even een mail op serita@serita.nl met welke datum je wedstrijd had, je rugnummer,  en of ik je bij springen en/of cross heb vastgelegd. Binnen 24 uur reageer ik op je mailtje en zorg dat je zo snel mogelijk je foto’s + een tikkie krijgt!

Losse foto’s & fotoproducten

Wil je losse foto’s of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Ik maak geen aparte prijs afspraken voor een x aantal losse foto’s. Je kunt losse foto’s dan ook alleen via Oypo bestellen, anders kun je voor de optie hiernaast gaan om alle foto’s te bestellen!

Let op wanneer je meerdere foto’s wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €15,-.

Kleine greep uit de foto’s

Related Projects