Oefencross – Jack Link’s – 7 maart

Home / / Oefencross – Jack Link’s – 7 maart

Dus ik zou even een weekendje niets doen. Maarja het was ontzettend mooi weer, en Rox moest er zelf ook 3 starten.. Dus alleen even kijken.. Nee dan toch maar de camera mee..  Dus ik heb van een deel van jullie foto’s gemaakt gisteren, vanaf ongeveer 13:00 uur tot iets na half 4. Sta je er niet tussen? Dan heb ik je helaas gemist!

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Related Projects