Oefencross Heeten – 18 juli 2021

Home / / Oefencross Heeten – 18 juli 2021

Als afsluiting van de eventing boostcursus gingen we een leuke oefencross doen in Heeten bij Horse and You. Voor de paarden natuurlijk weer nieuwe hindernissen en zo dus echt het wedstrijd gevoel nabootsen – maar dan onder begeleiding van de juf. Ondanks dat de laatste les door de regen niet door kon gaan donderdag zijn ze allemaal zo ontzettend gegroeid, zo leuk. En daarnaast mochten ook anderen aansluiten voor de oefencross, we hadden een mooie dag met veel bekende en ook een paar nieuwe gezichten – dik genoten hebben we πŸ™‚

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Related Projects