Eventing Boost Cursus – 25 juni – Slagharen

Home / / / Eventing Boost Cursus – 25 juni – Slagharen
De allereerste les van de Eventing Boost Cursus was in de stromende regen, de volgende moest afgelast worden omdat weliswaar inmiddels de zon scheen maar de bak en de wei nog een groot zwembad was, maar afgelopen donderdag gelukkig eindelijk les 2 van de boost cursus. Wat hebben we genoten! Gelukkig viel de temperatuur reuze mee, lekker windje en veel wolken en anders nog een groot deel schaduw.

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Related Projects