Crosslessen – Rijssen – 27 maart 2021

Home / / / Crosslessen – Rijssen – 27 maart 2021

We zouden in Duitsland gaan crossen maar we moesten het last minute omgooien naar een ander terrein. Daardoor waren we voor het eerst bij Tarik in Rijssen bij TCN Sporthorses. Het terrein is nog in aanbouw maar het is veel belovend – we hebben genoten in ieder geval. We moesten wel nog even schuilen voor wat regen en onweer maar daarna kunnen we gelukkig weer verder 🙂

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Related Projects