Crosslessen – Haren – 19 juni 2020

Home / / / Crosslessen – Haren – 19 juni 2020
Afgelopen vrijdag waren Roxana Graman, Noor Veenbrink en ik naar het Geländeplatz Hölscher in Duitsland. En wat was dat een mooi terrein! We gaan daar ook eens een weekend dag plannen. Wat een ruimte, mooie hindernissen, en alles super onderhouden. Mooie waterbak, heuveltjes, op en afsprongen en vooral heeeel veel ruimte om lange lijnen te rijden. Echt super gaaf! Rox had zelf ook nog even 4 paarden mee die middag om zelf daar te rijden, dat is altijd een genot om naar te kijken natuurlijk 😍
 

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Related Projects