Crosslessen – Bronsveld – 30-03-2019

Home / / / Crosslessen – Bronsveld – 30-03-2019

Alle foto’s van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Stuur me dan even een mail op serita@serita.nl met welke datum en tijd je les had, en waar ik je aan kan herkennen. Ik reageer zo snel mogelijk op je mailtje en zorg dat je je foto’s + een tikkie krijgt!

Gratis wedstrijd foto!
Wanneer je een setje trainingsfoto’s bij mij besteld mag je, wanneer ik fotografeer op een wedstrijd, 1 gratis foto uit kiezen op origineel formaat! Ik zal voornamelijk aanwezig zijn op trainingen en af en toe eens een wedstrijd mee pakken.

Losse foto’s & fotoproducten

Wil je losse foto’s of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Ik maak geen aparte prijs afspraken voor een x aantal losse foto’s. Je kunt losse foto’s dan ook alleen via Oypo bestellen, anders kun je voor de optie hiernaast gaan om alle foto’s te bestellen!

Let op wanneer je meerdere foto’s wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto’s bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto’s bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto’s de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Gratis wedstrijd foto
Ook dan krijg je natuurlijk 1 foto op origineel formaat naar keuze wanneer ik op een wedstrijd fotografeer! Ik zal voornamelijk aanwezig zijn op trainingen en af en toe eens een wedstrijd mee pakken.

Kleine greep uit de foto’s

Related Projects