Crosslessen – 20 & 21 november – Slagharen

Home / / Crosslessen – 20 & 21 november – Slagharen

Alle foto’s van deze training staan inmiddels weer online! Zowel de zaterdag als de zondag 🙂 Het is waarschijnlijk de laatste weekend training in Slagharen dit jaar 🙁

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Bestel al je foto’s direct

Je kunt voor € 20,- per combinatie al je foto’s van deze training bestellen. Je krijgt ze meestal binnen 2 werkdagen digitaal in je mailbox. Je krijgt de foto’s op origineel formaat en mag ze dan gebruiken op social media of bijvoorbeeld om af te drukken. Je mag ze niet commercieel gebruiken (dus om er geld mee te verdienen).

Related Projects