Crossclinic Sallandruiters – 26 februari 2022

Home / / / Crossclinic Sallandruiters – 26 februari 2022

We hadden weer een fijne volle dag bij de Sallandruiters in Hardenberg. Dit keer in de binnenbak. Het licht was voor de foto’s dramatisch dus ik ben vooral aan de voorkant van de bak gebleven om er nog wat van te kunnen maken voor jullie – ik adviseer de foto’s vooral niet ergens groot op te willen gebruiken :o).

Alle foto's van je training in 1x

Wil je alle foto’s van je training kopen op digitaal origineel formaat (voor niet commercieel gebruik)? Dat kan voor € 20,- per combinatie.

Je kunt je foto's gemakkelijk bestellen via dit formulier.

Losse foto's & fotoproducten

Wil je losse foto's of gave fotoproducten bestellen? Dat kan via Oypo via een van de links hier boven. Je kunt de foto op een gave canvas laten drukken, een gave sleutelhanger laten maken of misschien wil je de foto wel op een mok. Allemaal mogelijk direct via Oypo.

Let op wanneer je meerdere foto's wilt bestellen loont het al snel om ze allemaal in een keer te kopen voor slechts €20,-.

Vaker foto's bestellen van trainingen

Bestel je vaker foto's bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto's de rest van het jaar voor nog maar € 15,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik houd het zelf bij maar je mag me er altijd even extra op wijzen als je besteld :)!

Bestel al je foto’s direct

Je kunt voor € 20,- per combinatie al je foto’s van deze training bestellen. Je krijgt ze meestal binnen 2 werkdagen digitaal in je mailbox. Je krijgt de foto’s op origineel formaat en mag ze dan gebruiken op social media of bijvoorbeeld om af te drukken. Je mag ze niet commercieel gebruiken (dus om er geld mee te verdienen).

Related Projects