Ik ga samen met jou je bedrijf laten groeien

Hey! Ik ben Serita en ben in 1984 geboren in het prachtige Haarlem (al woonden we toen in Zandvoort). Woon inmiddels al heel wat jaar in Lelystad samen met mijn vriend en dochter.

In 2015 begonnen met fotograferen en in de loop van de jaren is het steeds meer uitgegroeid. Eerst ging ik alleen Roxana assisteren met haar lesplanningen en social media en later ondersteunde ik steeds meer ondernemers in de paardensport. Super leuk om zo een onderdeel te worden van een bedrijf en samen dat te laten groeien!

Ik help hippische ondernemers starten of doorgroeien met hun bedrijf door mee te denken in hun bedrijf. Processen te optimaliseren en natuurlijk social media een boost te geven, nieuwsbrieven op te zetten en zo meer klanten binnen te halen.

En misschien wat leuke (nuttige) weetjes over mij..

Patat

Patat, Patat, Patat. Dat vind ik nou echt het allerlekkerste. Op welk tijdstip dan ook. Het liefste 3x per dag.

Paard

Op dit moment rijd ik even niets meer – mijn bijrijdpaard die ik al jaren deed is overleden in 2019.

Festivals

Ik ben dol op festivals, ik ga tenminste elk jaar naar Lowlands. Wat heerlijk thuiskomen is dat altijd. We zien daar vooral muziek en theater.

Dochter

Mijn dochter van (toen) 7 maakte deze foto tijdens de crosslessen in Renswoude.

The Prodigy

Vetste band ever. Al heel vaak gezien maar krijg er nooit genoeg van. RIP Keith.

Systemen

Ik ben dol op systemen. Door systemen vergeet ik niets. Systemen geven rust.

Zwembad

Altijd zwembad. Zo een waar je je tenen kunt zien onder water enzo. Zonder beestjes en plantjes. Geen strandje of natuurwater voor mij. Bleeh.

Blote voeten

Ik heb echt een hekel aan schoenen. Bij de paarden voor de veiligheid natuurlijk netjes wel. Maar anders graag slippers of liever nog: blote voeten