Ik zoek en creƫer herinneringen

om vast te leggen voor jou!

Hey! Ik ben Serita en ben in 1984 geboren in het prachtige Haarlem (al woonden we toen in Zandvoort). Woon inmiddels al heel wat jaar in Lelystad samen met mijn vriend en dochter. In 2015 begonnen met fotograferen en in de loop van de jaren is het steeds meer uitgegroeid. Naast fotograferen ben ik ook nog actief als virtueel assistent! Dat is gegroeid door mijn jaren als online marketeer, ervaring in de paardensport en vervolgens mijn contact met Roxana. Wat is het fijn om anderen zo goed te kunnen helpen, te ontlasten en daardoor ook zo gelukkiger te maken.

Met fotografie ben ik begonnen bij de paardencrosslessen van Roxana en doe daarnaast ook graag kinderfotografie & paardenfotografie. Wist je dat paarden en kinderen heel veel raakvlakken hebben die ik ontzettend tof vind? Ze zijn namelijk heel direct en eerlijk. Dat ben ik zelf ook en daarom kan ik er zo fijn mee werken!

Waarom ik doe wat ik doe? Ik vind het geweldig om mensen te laten zien hoe mooi ze zelf zijn, hoe mooi hun paard is of hoe hun kinderen stralen! Dat ik net dat kan vangen een in beeld die zij vervolgens vol trots aan opa’s, oma’s, vrienden, vriendinnen laten zien.

En misschien wat leuke (nuttige) weetjes over mij..

Patat

Patat, Patat, Patat. Dat vind ik nou echt het allerlekkerste. Op welk tijdstip dan ook. Het liefste 3x per dag.

Paard

Mijn (bijrijd)paard heet Tjitske! En dat al vanaf 2014. Crossen doe ik niet hoor, dat laat ik aan jullie over. Ik houd het bij dressuur.

Festivals

Ik ben dol op festivals, ik ga tenminste elk jaar naar Lowlands. Wat heerlijk thuiskomen is dat altijd. We zien daar vooral muziek en theater.

Dochter

Mijn dochter van (toen) 7 maakte deze foto tijdens de crosslessen in Renswoude.

The Prodigy

Vetste band ever. Al heel vaak gezien maar krijg er nooit genoeg van. RIP Keith.

Systemen

Ik ben dol op systemen. Door systemen vergeet ik niets. Systemen geven rust.

Zwembad

Altijd zwembad. Zo een waar je je tenen kunt zien onder water enzo. Zonder beestjes en plantjes. Geen strandje of natuurwater voor mij. Bleeh.

Blote voeten

Ik heb echt een hekel aan schoenen. Bij de paarden voor de veiligheid natuurlijk netjes wel. Maar anders graag slippers of liever nog: blote voeten