Super tof dat je vanaf Instagram even een kijkje komt nemen op mijn website. Hier vind je de belangrijkste links die ik onlangs heb genoemd op Instagram.

Schrijf je in voor mijn wekelijkse tips voor hippische ondernemers

Elke week krijg je nuttige tips voor je social media of je website waarmee je zelf aan de slag kunt om zo meer inkomen te gaan generen uit je hippische bedrijf.

Heb je mijn foto’s gezien op Instagram en wil je graag een shoot boeken? Dat is helaas niet mogelijk. Ik fotografeer alleen bij de lessen van Roxana en neem geen aparte evenementen of shoots meer aan.

Heb ik je voor 2022 gefotografeerd en wil je daar nog foto’s van bestellen? Als ze nog op Oypo staan kun je daar losse foto┬┤s bestellen. Staan ze daar niet meer of wil je een hele set bestellen? Dan kun je me hier een berichtje sturen.

Vanaf 2022 maak ik alleen nog foto’s van combinaties die vooraf hebben aangegeven het setje te willen aanschaffen. Heb je die nog niet in je mailbox gehad een week na de les? Check dan even mijn Facebook of er misschien wat aan de hand is, check je spam of ze daar niet toevallig in staan. Anders mag je me even een berichtje doen.