Als het goed is vind je hier alles wat je wil weten.. Mis je nog wat? Stuur me dan vooral even een berichtje via Facebook dan antwoord ik je z.s.m!

Hoe bestel ik een foto?

Op deze website zoek je eerst de juiste pagina op. Vanaf daar wordt je verwezen naar het juiste album op Oypo waar je de foto’s per stuk kunt bestellen. Wil je meer foto’s in een keer bestellen? Neem dan even contact met me op!

Ik wil meerdere foto's bestellen, wat kost dat?

Als je alle foto’s van een training wilt bestellen kan dat voor € 15,- (groot formaat, dus ook mogelijk om af te drukken). Je mag de foto’s dan alleen prive, dus niet commercieel, gebruiken.

Bij elk setje trainingsfoto’s krijg je 1 wedstrijd foto gratis.

Bestel je vaker foto’s bij mij? Vanaf de 3de training in hetzelfde jaar krijg je de foto’s de rest van het jaar voor nog maar € 10,- per training. Het maakt niet uit of je met een ander paard komt: het is ruiter gebonden.

Ik wil losse foto's of speciale fotoproducten bestellen, hoe doe ik dat?

Losse foto’s kun je gemakkelijk bestellen via Oypo.

Hoe lang blijven de foto's beschikbaar?

Op dit moment bewaard Oypo de foto’s twee jaar. De foto’s die ik in 2018 op Flickr heb geplaatst zullen vanaf begin 2019 langzaam verwijderd worden. Zorg dus dat je die op tijd download!

Mag ik de foto's commercieel gebruiken?

Als je de foto’s commercieel wil in zetten (dus wanneer je het zelf gebruikt ter promotie van iets waar je geld aan verdiend) dan gelden er andere tarieven en moet je dat eerst even met mij afstemmen. Stuur me gerust een berichtje, dan gaan we samen kijken naar wat redelijk is!

Kom je ook op ons evenement fotograferen?

Organiseer je zelf een leuk outdoor (paarden) evenement en ben je op zoek naar een fotograaf? Neem dan gerust even contact met mij op, dan kijk ik of ik in de gelegenheid ben om die kant op te komen!

De voorkeur heeft een outdoor evenement: daar komen de mooiste foto’s uit. Binnen blijft lastig fotograferen ivm het beperkte licht en de paarden staan natuurlijk niet stil. De foto’s worden daardoor minder mooi.