Ik ben regelmatig bij lessen en clinics van Roxana om te fotograferen en te filmen. Ik film/fotografeer alleen wanneer je vooraf hebt aangegeven dit te willen bestellen. Het kan wel voorkomen dat ik uitleg van Roxana film waarin je jezelf ziet terugkomen.

Foto’s

Wanneer je de foto’s bestelt krijg je alle foto’s enkele (werk)dagen na je les/clinic via een Wetransfer link (dus in een digitale vorm) opgestuurd. Je mag die foto’s gebruiken om te drukken of bijvoorbeeld te delen op social media. Wil je het commercieel (dus voor je bedrijf) inzetten, stuur me dan eerst even een berichtje.

Voorbeeld foto’s

Video’s

Je kunt ook video’s bestellen ik zal dan tijdens je les op hoge resolutie slowmotion video’s maken van je sprongen. Ik zal daarbij geen hele lijntjes filmen maar echt enkele sprongen of sprongen die dicht bij elkaar staan. Je krijgt de losse video’s enkele (werk)dagen na je les/clinic via een Wetransfer link (dus in een digitale vorm) opgestuurd. Je mag die video’s gebruiken prive en natuurlijk op social media. Wil je het commercieel (dus voor je bedrijf) inzetten, stuur me dan eerst even een berichtje.


Je krijgt standaard losse video bestanden die je zelf kunt samenvoegen (met de gratis app CapCut) tot een video maar ik kan het ook voor je maken. Een toffe reel of TikTok die je kunt delen!

Bij de reels/tiktok’s zorg ik er voor dat de video gesynchroniseerd wordt met de muziek; je kunt zelf de muziek uit kiezen maar let daarbij erop dat er niet te veel (meer dan 10) beelden in moeten, dan zal ik langere shots gebruiken omdat ik anders materiaal te kort heb.


Voorbeeld video’s

@sa_bine2 #fyp #horsesoftiktok #viral #bestfriend #dikgenieten @janvdveen86 @Roxana Graman Eventing @Serita – Boost je 🐴 business ♬ origineel geluid – Sa Bine
@roxana_graman_eventing Het eindigde natuurlijk niet zoals gewenst maar tot die laatste hindernis… Wat een rondje. Fenomenaal 😍 Ze komen terug 💪 #eventing #eventingsgw #militaryboekelo #boekelo ♬ Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Nieuw: Kleurrijke portretten

Wil je een van je foto’s laten omzetten naar een super tof kleurrijk portret die je kan laten drukken op canvas, tshirts of wat je maar leuk vind? Als je het foto pakket besteld kun je nu met korting een kleurrijk portret laten maken! Een full color tekening is dan slecht 39,95.

Je vind alle informatie en voorbeelden van de portretten hier.

Paketten

Deze prijzen gelden allemaal voor privé en niet commercieel (dus ter promotie van je bedrijf of product) gebruik. Wil je het voor je bedrijf (dus commercieel) gebruiken, vraag het me even.

Het is niet mogelijk om te kiezen voor foto’s en video’s – zeker met groepjes van 4 raak ik dan de draad kwijt als ik zoveel opties moet onthouden :o).

Foto’s standaard

 • Je krijgt minimaal 15 foto’s op hoge resolutie
 • Vrij te gebruiken op je socials of om elders te drukken.
 • Je krijgt de foto’s digitaal binnen enkele (werk)dagen in je email.

Prijs: €20,- (per combinatie, per les)

Bonus
Voor slechts € 50,- (ipv 55 euro) maak ik een toffe kleurrijke digitale tekening van jouw paard van de foto naar keuze.

Video’s standaard

 • Je krijgt minimaal 15 korte video’s in slowmotion
 • Vrij te gebruiken op je socials.
 • Je mag de video’s zelf gebruiken en bewerken in eigen compilaties
 • Je krijgt de video’s digitaal binnen enkele (werk)dagen in je email.

Prijs; €15,- (per combinatie, per les)

Video’s + reel/tiktok

 • Je krijgt minimaal 15 korte video’s in slowmotion
 • Vrij te gebruiken op je socials.
 • Je mag de losse video’s zelf gebruiken en bewerken in eigen compilaties.
 • Je krijgt 1 reel, met muziek naar keuze, bewerkt in hoge resolutie die je kunt plaatsen op je socials.
 • Je krijgt de video’s + reel digitaal binnen enkele (werk)dagen in je email.
 • Nog een Reel/TikTok? Dat kost 5 euro per reel extra.

Prijs €20,- (per combinatie, per les)