Als het goed is vind je hier alles wat je wil weten.. Mis je nog wat? Stuur me dan vooral even een berichtje via Facebook dan antwoord ik je z.s.m!

Hoe bestel ik een foto?

Op deze website zoek je eerst de juiste pagina op. Vanaf daar wordt je verwezen naar het juiste album op Oypo waar je de foto’s per stuk kunt bestellen. Wil je meer foto’s in een keer bestellen? Neem dan even contact met me op!

Ik wil meerdere foto's bestellen, wat kost dat?

Als je alle foto’s van een training wilt bestellen kan dat voor € 10,- (op social media formaat) of € 15,- (groot formaat, dus ook mogelijk om af te drukken). Je mag de foto’s dan alleen prive, dus niet commercieel, gebruiken.

De prijzen voor wedstrijd-pakketten volgen later.

Ik wil meerdere foto's bestellen, hoe doe ik dat?

Bij een crosswestrijd kun je me bijvoorbeeld je rug nummer geven, dan zoek ik daarbij de foto’s op. Bij de crosstrainingen kun je me even aangeven waar aan ik jullie kan herkennen 🙂

Wanneer je specifieke foto’s wilt bestellen is het handig als je me even het foto nummer doorgeeft. Die vind je zodra je bij Oypo druk op “Bestel uw producten”

Hoe lang blijven de foto's beschikbaar?

Op dit moment bewaard Oypo de foto’s twee jaar. De foto’s die ik in 2018 op Flickr heb geplaatst zullen vanaf begin 2019 langzaam verwijderd worden. Zorg dus dat je die op tijd download!

Mag ik de foto's commercieel gebruiken?

Als je de foto’s commercieel wil in zetten (dus wanneer je het zelf gebruikt ter promotie van iets waar je geld aan verdiend) dan gelden er andere tarieven en moet je dat eerst even met mij afstemmen. Stuur me gerust een berichtje, dan gaan we samen kijken naar wat redelijk is!

Kom je ook op ons evenement fotograferen?

Organiseer je zelf een leuk outdoor (paarden) evenement en ben je op zoek naar een fotograaf? Neem dan gerust even contact met mij op, dan kijk ik of ik in de gelegenheid ben om die kant op te komen!

Vooralsnog fotografeer ik alleen bij outdoor evenementen in verband met mijn beperkte apparatuur.